Dobry, ekologiczny interes Teraz już wiem, jakie mogą być źródła finansowania "bezinteresownych" ekologów. Najpierw ustala się z wykonawcą, że inwestycję trzeba oprotestować i zablokować, następnie inwestor wypłaca na czysto wielomilionowe odszkodowanie i jest się czym podzielić... Nigdy nie wierzyłem, aby dla idei obrony przyrody ludzi byli zdolni do aż takich poświęceń. Teraz już znam niesprzeczny logicznie interes w tym procesie.
Komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu wnp.pl. Polskie Towarzystwo Wspierania Przedsiębiorczości - wydawca portalu wnp.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Przed wstawieniem komentarza przeczytaj REGULAMIN FORUM DYSKUSYJNEGO. Naruszenia regulaminu można zgłaszać pod adresem: internet@wnp.pl
Forum dyskusyjne
Komentowany artykuł: Sąd wydał GDDKiA nakaz zapłaty za obwodnicę Augustowa
Komentarze od 1 do 2 z 2
KOMENTARZE (2)
Dodaj komentarz »Dobry, ekologiczny interes Teraz już wiem, jakie mogą być źródła finansowania "bezinteresownych" ekologów. Najpierw ustala się z wykonawcą, że inwestycję trzeba oprotestować i zablokować, następnie inwestor wypłaca na czysto wielomilionowe odszkodowanie i jest się czym podzielić... Nigdy nie wierzyłem, aby dla idei obrony przyrody ludzi byli zdolni do aż takich poświęceń. Teraz już znam niesprzeczny logicznie interes w tym procesie.
Który urzędnik poniesie za to karę????? Który urzędnik poniesie za to karę?????
Dlaczego to my obywatele mamy płacić za tych nieudaczników z gddki2autostrad?
Komentarze od 1 do 2 z 2
Komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu wnp.pl. Polskie Towarzystwo Wspierania Przedsiębiorczości - wydawca portalu wnp.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Przed wstawieniem komentarza przeczytaj REGULAMIN FORUM DYSKUSYJNEGO. Naruszenia regulaminu można zgłaszać pod adresem: internet@wnp.pl