PARTNERZY PORTALU partner portalu wnp.pl partner portalu wnp.pl
KOMUNIKAT

Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie...

Wojewódzki Urząd Pracy

Data publikacji ogłoszenia:

2014-08-13

Rodzaj ogłoszenia:

Przetargi, zamówienia, ogłoszenie o wynikach, zamówienia na usługi, przetarg nieograniczony

Dane podstawowe:

Lokalizacja

Katowice / śląskie

Numer ogłoszenia

174277/2014

Opis

Katowice: Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania.
Numer ogłoszenia: 174277 - 2014; data zamieszczenia: 12.08.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 158003 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu wojewódzctwa nieposiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla 100 uczestników konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania dla przedstawicieli instytucji rynku pracy, organizacji pozarządowych, pracodawców oraz zaproszonych prelegentów.

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
Konferencja odbędzie się we wrześniu 2014 r. na terenie miasta Katowice.
W konferencji przewiduje się udział 100 osób.
Usługa cateringowa powinna obejmować:
1) Napoje:
a) gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń,
b) dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń,
c) woda mineralna (nie jest dopuszczalne dostarczenie wody źródlanej)- 1 butelka na osobę:
- woda mineralna gazowana (50 butelek plastikowych o pojemności 500 ml),
- woda mineralna niegazowana (50 butelek plastikowych o pojemności 500 ml),
d) soki (3 rodzaje - pomarańczowy, porzeczkowy, jabłkowy, podane w szklanych dzbankach) - 200 ml na osobę z każdego rodzaju,
2) Wyroby cukiernicze różnorodne:
a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju,
b) ciasta domowego wypieku - 2 sztuki na osobę:
- co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik, makowiec (łącznie 100 szt.),
- Babeczki owocowe (50 szt.),
- Rogaliki drożdżowe z nadzieniem różanym (50 szt.).
3) Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie:
- z szynką, pomidorem, serem mozzarella i bazylią (30 szt.),
- z camembertem i orzechem włoskim lub żurawiną(30 szt.),
- z twarożkiem, szczypiorkiem i orzechem włoskim (30 szt.),
- z łososiem (plastry), cytryną i koperkiem (30 szt.),
- z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (30 szt.),
- z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (30 szt.),
- z pastą z tuńczyka (30 szt.);
4) Świeże owoce podawane na paterach:
- jabłka - 2 kg,
- banany - 2 kg,
- winogrona (zielone, czarne) - 3 kg,
- pomarańcze - 2 kg,
- mandarynki - 2 kg,
5) Sałatki - 2 rodzaje:
- sałatka grecka (75 porcji x 100 g)
- sałatka hawajska z filetem z kurczaka, ananasem, kukurydzą i majonezem (75 porcji x 100 g),
6) Przekąski koktajlowe:
- mini- quiche z brokułami i tuńczykiem (30 szt.)
- babeczki z łososiem wędzonym (30 szt.)
- ruloniki ze schabu z musem chrzanowym (30 szt.),
- jajka faszerowane z pieczarką (30 szt.)
- koreczki mini caprese (mozarella i pomidorki - 30 szt.)
- koreczki z serem żółtym, kabanosem i ogórkiem lub pieczarką (30 szt.)
7) Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach:
- strogonow - (100 porcji x 200 ml na osobę),
- pierogi mieszane - ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami (60 porcji x 200 g),
- pieczywo mieszane (białe, ciemne - 80 porcji x 50 g),
- barszcz czerwony - (80 porcji x 200 ml na osobę),
- krokiety (40 porcji z kapustą i grzybami, 40 porcji z mięsem x 200g),
Catering powinien zostać dostarczony do miejsca odbywania konferencji.
Napoje (poz. 1), Wyroby cukiernicze różnorodne (poz. 2), Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie (poz. 3), Świeże owoce podawane na paterach (poz. 4) powinny zostać dostarczone - na godzinę 10.30. Natomiast sałatki - 2 rodzaje (poz. 5), przekąski koktajlowe (poz. 6), ciepły posiłek podany w podgrzewaczach (poz. 7) powinny zostać dostarczone na godzinę ustaloną na trzy dni przed planowanym terminem konferencji.
Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również:
- zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości,
- dekorację stołu - obrusy materiałowe i dopasowane serwetki papierowe (jednorazowe),
- obsługę kelnerską przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 11:00 - 15:00),
- transport wraz z wniesieniem.
Miejsce spotkania: Katowice. O finalnej lokalizacji Wykonawca zostanie powiadomiony najpóźniej na 7 dni przed terminem spotkania.
Termin spotkania: wrzesień 2014 r. O finalnej dacie spotkania Wykonawca zostanie powiadomiony najpóźniej na 7 dni przed terminem spotkania..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.52.00.00-6.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej:
tak, projekt/program: Projekt Śląskie Wyzwania w ramach Poddziałania 7.2.1 PO KL.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.08.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 13.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

MAMA F.H.U. Ł. Zarychta, M. Marcela, Józefa Jainty 10/4, 41-902 Bytom, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4239,27 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 2560,00
Oferta z najniższą ceną: 2560,00 / Oferta z najwyższą ceną: 12000,00
Waluta: PLN.

źródło: komunikaty.pl
 GORĄCE KOMUNIKATY
Przedmiot ogłoszenia Lokalizacja
Burmistrz Miasta Poniatowa ogłasza pierwszy ustny przetarg nieograniczony na sprzedaż niezabudowanej nieruchomości gruntowej...
Nieruchomości, grunty inne, przetarg
Poniatowa
(lubelskie)
Pierwszy przetarg pisemny nieograniczony na sprzedaż lokali użytkowych znajdujących się w budynku w Kroczycach
Nieruchomości, lokale, przetarg
Kroczyce
(śląskie)
Zakup i dostawa artykułów spożywczych
Przetargi, zamówienia, ogłoszenie o wynikach, zamówienia na dostawy, przetarg nieograniczony
Zamość
(lubelskie)
WYSZUKIWARKA KOMUNIKATÓW
  • Treść
  • Kategoria
  • Region
Aktualna liczba komunikatów:
397 662
 W PORTALU

POLECAMY W SERWISACH