PARTNER PORTALU partner portalu wnp.pl
KOMUNIKAT

Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie...

Wojewódzki Urząd Pracy

Data publikacji ogłoszenia:

2014-08-13

Rodzaj ogłoszenia:

Przetargi, zamówienia, ogłoszenie o wynikach, zamówienia na usługi, przetarg nieograniczony

Dane podstawowe:

Lokalizacja

Katowice / śląskie

Numer ogłoszenia

174277/2014

Opis

Katowice: Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania.
Numer ogłoszenia: 174277 - 2014; data zamieszczenia: 12.08.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 158003 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu wojewódzctwa nieposiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla 100 uczestników konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania dla przedstawicieli instytucji rynku pracy, organizacji pozarządowych, pracodawców oraz zaproszonych prelegentów.

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
Konferencja odbędzie się we wrześniu 2014 r. na terenie miasta Katowice.
W konferencji przewiduje się udział 100 osób.
Usługa cateringowa powinna obejmować:
1) Napoje:
a) gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń,
b) dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń,
c) woda mineralna (nie jest dopuszczalne dostarczenie wody źródlanej)- 1 butelka na osobę:
- woda mineralna gazowana (50 butelek plastikowych o pojemności 500 ml),
- woda mineralna niegazowana (50 butelek plastikowych o pojemności 500 ml),
d) soki (3 rodzaje - pomarańczowy, porzeczkowy, jabłkowy, podane w szklanych dzbankach) - 200 ml na osobę z każdego rodzaju,
2) Wyroby cukiernicze różnorodne:
a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju,
b) ciasta domowego wypieku - 2 sztuki na osobę:
- co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik, makowiec (łącznie 100 szt.),
- Babeczki owocowe (50 szt.),
- Rogaliki drożdżowe z nadzieniem różanym (50 szt.).
3) Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie:
- z szynką, pomidorem, serem mozzarella i bazylią (30 szt.),
- z camembertem i orzechem włoskim lub żurawiną(30 szt.),
- z twarożkiem, szczypiorkiem i orzechem włoskim (30 szt.),
- z łososiem (plastry), cytryną i koperkiem (30 szt.),
- z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (30 szt.),
- z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (30 szt.),
- z pastą z tuńczyka (30 szt.);
4) Świeże owoce podawane na paterach:
- jabłka - 2 kg,
- banany - 2 kg,
- winogrona (zielone, czarne) - 3 kg,
- pomarańcze - 2 kg,
- mandarynki - 2 kg,
5) Sałatki - 2 rodzaje:
- sałatka grecka (75 porcji x 100 g)
- sałatka hawajska z filetem z kurczaka, ananasem, kukurydzą i majonezem (75 porcji x 100 g),
6) Przekąski koktajlowe:
- mini- quiche z brokułami i tuńczykiem (30 szt.)
- babeczki z łososiem wędzonym (30 szt.)
- ruloniki ze schabu z musem chrzanowym (30 szt.),
- jajka faszerowane z pieczarką (30 szt.)
- koreczki mini caprese (mozarella i pomidorki - 30 szt.)
- koreczki z serem żółtym, kabanosem i ogórkiem lub pieczarką (30 szt.)
7) Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach:
- strogonow - (100 porcji x 200 ml na osobę),
- pierogi mieszane - ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami (60 porcji x 200 g),
- pieczywo mieszane (białe, ciemne - 80 porcji x 50 g),
- barszcz czerwony - (80 porcji x 200 ml na osobę),
- krokiety (40 porcji z kapustą i grzybami, 40 porcji z mięsem x 200g),
Catering powinien zostać dostarczony do miejsca odbywania konferencji.
Napoje (poz. 1), Wyroby cukiernicze różnorodne (poz. 2), Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie (poz. 3), Świeże owoce podawane na paterach (poz. 4) powinny zostać dostarczone - na godzinę 10.30. Natomiast sałatki - 2 rodzaje (poz. 5), przekąski koktajlowe (poz. 6), ciepły posiłek podany w podgrzewaczach (poz. 7) powinny zostać dostarczone na godzinę ustaloną na trzy dni przed planowanym terminem konferencji.
Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również:
- zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości,
- dekorację stołu - obrusy materiałowe i dopasowane serwetki papierowe (jednorazowe),
- obsługę kelnerską przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 11:00 - 15:00),
- transport wraz z wniesieniem.
Miejsce spotkania: Katowice. O finalnej lokalizacji Wykonawca zostanie powiadomiony najpóźniej na 7 dni przed terminem spotkania.
Termin spotkania: wrzesień 2014 r. O finalnej dacie spotkania Wykonawca zostanie powiadomiony najpóźniej na 7 dni przed terminem spotkania..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.52.00.00-6.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej:
tak, projekt/program: Projekt Śląskie Wyzwania w ramach Poddziałania 7.2.1 PO KL.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.08.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 13.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

MAMA F.H.U. Ł. Zarychta, M. Marcela, Józefa Jainty 10/4, 41-902 Bytom, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4239,27 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 2560,00
Oferta z najniższą ceną: 2560,00 / Oferta z najwyższą ceną: 12000,00
Waluta: PLN.

źródło: komunikaty.pl
 GORĄCE KOMUNIKATY
Przedmiot ogłoszenia Lokalizacja
Remont sanitariatów w budynku Zespołu w Siedlcach.
Przetargi, zamówienia, ogłoszenie o wynikach, roboty budowlane, przetarg nieograniczony
Korzenna
(małopolskie)
Opracowanie dokumentacji projektowej dla inwestycji w Chorzowie
Przetargi, zamówienia, ogłoszenie o zamówieniu, zamówienia na usługi, przetarg nieograniczony
Chorzów
(śląskie)
Przebudowa ulic w Gdańsku.
Przetargi, zamówienia, ogłoszenie o wynikach, roboty budowlane, przetarg nieograniczony
Gdańsk
(pomorskie)
WYSZUKIWARKA KOMUNIKATÓW
  • Treść
  • Kategoria
  • Region
Aktualna liczba komunikatów:
397 662
 W PORTALU

POLECAMY W SERWISACH