Materiał wydrukowany z portalu www.wnp.pl. © Polskie Towarzystwo Wspierania Przedsiębiorczości 1997-2021

Rzeszów: Współpraca naukowa UR i producentów soków w celu promowania zdrowego żywienia

Autor: PAP
Dodano: 08-05-2021 13:19

Promocja zdrowego żywienia i przeciwdziałanie chorobom cywilizacyjnym to cel współpracy naukowej, jaką deklarują Kolegium Nauk Medycznych Uniwersytetu Rzeszowskiego i Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków.

Porozumienie w tej sprawie ma zostać oficjalnie podpisane w poniedziałek - poinformował rzecznik Uniwersytetu Rzeszowskiego (UR) Maciej Ulita. Dodał, że list intencyjny w tej sprawie strony podpisały w marcu br.

Treść artykułu jest dostępna dla zalogowanych użytkowników posiadających aktywny abonament Strefy Premium. Zaloguj się

Materiał wydrukowany z portalu www.wnp.pl. © Polskie Towarzystwo Wspierania Przedsiębiorczości 1997-2021