PARTNERZY PORTALU partner portalu wnp.pl partner portalu wnp.pl partner portalu wnp.pl

Piotr Woźny nie odchodzi ze stanowiska

Autor: Dariusz Ciepiela
16-05-2019 11:54 |  aktualizacja: 16-05-2019 11:56
Piotr Woźny nie odchodzi ze stanowiska

Dementuję info o rezygnacji z funkcji pełnomocnika premiera Mateusza Morawieckiego ds. programu Czyste Powietrze - mówi Piotr Woźny

ptwp

Stanowczo dementuję info o rezygnacji z funkcji pełnomocnika premiera Mateusza Morawieckiego ds. programu Czyste Powietrze - poinformował Piotr Woźny.

Od kilku dni w mediach krąży informacja, że już wkrótce Piotr Woźny ma odejść ze stanowiska pełnomocnika premiera Mateusza Morawieckiego ds. programu Czyste Powietrze. Miałby to być wstęp do poważnej rekonstrukcji rządu.

Pojawiła się pogłoska, że Piotr Woźny miałby zostać nowym prezesem Urzędu Regulacji Energetyki (URE). Obecnemu prezesowi URE, Maciejowi Bando, kończy się kadencja.  Piotr Woźny mówi, że nie ubiega się o stanowisko szefa URE.

O swoim odejściu z programu Czyste Powietrze powiedział sam zainteresowany.

- Stanowczo dementuję info o rezygnacji z funkcji pełnomocnika premiera Mateusza Morawieckiego ds. programu Czyste Powietrze - poinformował Piotr Woźny na Twitterze.

Piotr Woźny jest także  zastępcą Przewodniczącego Rady Nadzorczej Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej (NFOŚiGW).

• Mateusz 2019-05-16 15:04:12
    Może warto zmienić tytuł na "Jeszcze nie odszedł". Podobnych artykułów można napisać bardzo wiele. Np. o PMM, PJK, czy ministrze Tchórzewskim. Będzie ruch ;)

PISZESZ DO NAS Z ADRESU IP: 100.24.209.47

PARTNERZY