Burgera zjemy z laboratorium. Po hodowli in vitro

Burgera zjemy z laboratorium. Po hodowli in vitro
Zdjęcie ilustracyjne fot. PTWP

W izraelskiej restauracji SupertMeat jest serwowane mięso wyhodowane in vitro. Klienci mogą obserwować proces jego powstawania.

W Tel Awiwie otwarto pierwszą na świecie restaurację, która oferuje dania ze sztucznie wyhodowanego mięsa. Jest ono produkowane w laboratorium od restauracji szybą. Goście mogą widzieć proces jego powstawania.
×

DALSZA CZĘŚĆ ARTYKUŁU JEST DOSTĘPNA DLA SUBSKRYBENTÓW STREFY PREMIUM PORTALU WNP.PL

lub poznaj nasze plany abonamentowe i wybierz odpowiedni dla siebie. Nie masz konta? Kliknij i załóż konto!

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu

Podaj poprawny adres e-mail
W związku z bezpłatną subskrypcją zgadzam się na otrzymywanie na podany adres email informacji handlowych.
Informujemy, że dane przekazane w związku z zamówieniem newslettera będą przetwarzane zgodnie z Polityką Prywatności PTWP Online Sp. z o.o.

Usługa zostanie uruchomiania po kliknięciu w link aktywacyjny przesłany na podany adres email.

W każdej chwili możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera i innych informacji.
Musisz zaznaczyć wymaganą zgodę

KOMENTARZE (1)

Do artykułu: Burgera zjemy z laboratorium. Po hodowli in vitro

  • eskimos 2021-06-25 10:32:34
    Pytanko tylko jedno mam" czy ten cymes jest koszerny?

PISZESZ DO NAS Z ADRESU IP: 44.200.117.166
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

NEWSLETTER

Zamów newsletter z najciekawszymi i najlepszymi tekstami portalu.

Polityka prywatności portali Grupy PTWP

Logowanie

Dla subskrybentów naszych usług (Strefa Premium, newslettery) oraz uczestników konferencji ogranizowanych przez Grupę PTWP

Nie pamiętasz hasła?

Nie masz jeszcze konta? Kliknij i zarejestruj się teraz!